Life is good!

Wat hebben we een fantastisch mooi jaar gekregen! En nog steeds is het volop genieten !
Het lijkt niet op te kunnen! En het jaar is nog niet voorbij, dus ook het boomklimseizoen laten we nog even goed doorgaan!
Zo staan er nog een paar cursussen boomklimmen op de agenda en hangen we komend weekend de touwen uit in de bomen van het mooie Rijsterbos tijdens het evenement ‘de Gaasterlandse Natuurweek’ bij Rijs (FR). Kom ook, het schijnt heel gezellig te worden!
Klik hier voor meer info.

Wil jij graag zelf leren boomklimmen en genieten van de actie, het uitzicht of mooie werk wat je ermee kunt gaan doen!? Klik dan snel naar de boomklim agenda om je nog voor dit najaar in te kunnen schrijven.

Dit jaar hebben we voor het eerst ook een pakket in het aanbod, Basis- & PRO-cursus boomklimmen. Dit lijkt vooral interessant voor degene die al meteen wat meer uitdaging en werk in de boom willen gaan doen.
Heb je de Basis Cursus Boomklimmen al gedaan en wil je een nivootje hoger de boom in dan is de cursus PRO natuurlijk ook nog steeds los te boeken.

Buiten zijn, de natuur in, actief …genieten…het houdt je allemaal ook nog jong! We kunnen ons toch wel grote mazzelaars noemen als je van buitenleven en boomklimmen houdt!

En wat niet is kan nog komen!
Life is good… in a tree!!

 

 

X
X