AANBOD WORKSHOPS

Boomklimmen is een zowel in-, ont- én spannende activiteit, er is relatief weinig kracht voor nodig, wel een beetje lef. Kun je door de knieën buigen en weer overeind gaan staan, je handen gebruiken, dan voldoe je aan de minimale eisen voor verantwoord boomklimmen. Dat valt wel mee dus!!

.

Boomklimmen op maat

We bieden verschillende workshops aan voor verschillende groepen en met verschillende doelen. Omdat boomklimmen voor een diverse groep geschikt is kun je met elke groep mensen komen klimmen, hoe gemixt deze ook is. Denk aan klimmen met je bedrijf, vereniging of gewoon met een groep vrienden. Ook voor het onderwijs bieden wij educatieve maar wel ontzettend leuke workshops aan.

Specials

Naast workshops op maat hebben we regelmatig specials. Deze variëren van een Boomklimdag waarin we iedereen uitnodigen langs te komen en de boom in wensen tot speciale acties op vaderdag en moederdag. Houd de agenda goed in de gaten voor deze bijzondere workshops/evenementen.

“De workshop was echt super, lekker in de boom bungelen en de blaadjes van dichtbij bekijken. Mark was ook een erg enthousiaste instructeur. Top dag!”

Fleur

Wat een manier om met elkaar bezig te zijn. En nog spannend en in de natuur ook! Zo wil ik wel vaker op pad met elkaar!

Gert-Jan

Boomklimmen bracht de dappere kant in mij naar buiten. En iedereen hielp! Samen naar de top, super!

Ellen

Workshops & Specials

Sorteer op datum, locatie en soort

juni 2023

20juni(juni 20)09:0021(juni 21)16:30Reddend klimmen2-daagse cursus - Schaijk (Brabant)

Aanbod Boomklimworkshops

workshops boomklimmen

Workshops Boomklimmen

Wil je graag met een groep gaan boomklimmen? Dat kan! Wij bieden workshops op maat, op verschillende locaties in Nederland. De workshops zijn voor iedereen geschikt. Op bijvoorbeeld een fair, een verjaardag, een groenbeurs of een familiedag. Wij bezorgen jullie een avontuurlijke belevenis!

Info & boeken workshop
bedrijfsuitje boomklimmen

Bedrijfsuitje Boomklimmen

Weg met het steengrillen, hallo boomklimmen! Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje dat voor iedereen geschikt is? Kom dan bij ons boomklimmen en beleef een onvergetelijke dag. Niet alleen is het erg leuk om te doen, het heeft ook nog eens een goede invloed op de teambuilding. De baas die kan de boom in!

Info & Boeken Bedrijfsklimmen
boomklimmen workshops scholen

Boomklimmen voor scholen

Boomklimmen is niet alleen ontzettend leuk, het is ook nog eens educatief. Ga met de hele klas of de hele school een dag mee naar het bos en leer veilig boomklimmen en hoe goed om te gaan met de natuur. Stuur de leraar de boom in en geniet van een dag in de natuur.

Info & Boeken Schoolklimmen