Boomklimmen is een zowel in-, ont- én spannende activiteit, er is relatief weinig kracht voor nodig, wel een beetje lef. Kun je door de knieën buigen en weer overeind gaan staan, je handen gebruiken, dan voldoe je aan de minimale eisen voor verantwoord boomklimmen. Dat valt wel mee dus!!

Boomklimmen op maat

We bieden verschillende workshops aan voor verschillende groepen en met verschillende doelen. Omdat boomklimmen voor een diverse groep geschikt is kun je met elke groep mensen komen klimmen, hoe gemixt deze ook is. Denk aan klimmen met je bedrijf, vereniging of gewoon met een groep vrienden. Ook voor het onderwijs bieden wij educatieve maar wel ontzettend leuke workshops aan.

Specials

Naast workshops op maat hebben we regelmatig specials. Deze variëren van een Boomklimdag waarin we iedereen uitnodigen langs te komen en de boom in wensen tot speciale acties op vaderdag en moederdag. Houd de agenda goed in de gaten voor deze bijzondere workshops/evenementen.

Waar ben je naar op zoek?
Maak direct een keuze.

Sport, hobby & vrije tijd Events, prive of publiek

Workshops Boomklimmen

Wil je graag met een groep gaan boomklimmen? Dat kan! Wij bieden workshops op maat, op verschillende locaties in Nederland. De workshops zijn voor iedereen geschikt. Op bijvoorbeeld een fair, een verjaardag, een groenbeurs of een familiedag. Wij bezorgen jullie een avontuurlijke belevenis!

INFO & BOEKEN WORKSHOP

Bedrijfsuitje Boomklimmen

Weg met het steengrillen, hallo boomklimmen! Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje dat voor iedereen geschikt is? Kom dan bij ons boomklimmen en beleef een onvergetelijke dag. Niet alleen is het erg leuk om te doen, het heeft ook nog eens een goede invloed op de teambuilding. De baas die kan de boom in!

INFO & BOEKEN BEDRIJFSKLIMMEN

Boomklimmen voor scholen

Boomklimmen is niet alleen ontzettend leuk, het is ook nog eens educatief. Ga met de hele klas of de hele school een dag mee naar het bos en leer veilig boomklimmen en hoe goed om te gaan met de natuur. Stuur de leraar de boom in en geniet van een dag in de natuur

INFO & BOEKEN SCHOOLKLIMMEN

Wat vonden degenen die je voorgingen?

Boomklimmen met plezier

Wat hebben we genoten van het boomklimmen en een heleboel mensen met ons! Dit kan echt iedereen!
Sabine.

Op bezoek

"Nou snap ik waarom vogeltjes zo graag in de boom zitten !" Wat een plek om op bezoek te gaan.
Els

Als een Tarzan of Jane

Ik begon met een Basis Cursus en nu kom ik op plekken waar ik nooit van gedroomd had.
Erik de Brouwer

Of blader nog even verder naar aanbod en mogelijkheden

Waar je kan boomklimmen

Er zijn veel locaties in Nederland waar cursussen en workshops gegeven worden. Elke cursus wordt op meerdere locaties gegeven, maar wel op verschillende, vaste data die via onze agenda te vinden en te boeken zijn. Workshops en specials worden op aanvraag georganiseerd.  

Locaties boomklimmen

Amsterdam – Noord Holland Boxtel – Brabant Schaijk – Brabant Hasselt - België Turnhout - België Rotterdam - Zuid Holland Coevorden - Drenthe Rijs - Friesland