Publiek Event – Markt – Beurs – Speeltuin

Een avontuurlijke attractie voor de bezoekers van uw evenement? Iedereen kan de boom in!

U organiseert een groot of klein evenement en bent op zoek naar attracties of activiteiten om een breed publiek aan te trekken en te vermaken. Er zijn veel leuke activiteiten om uit te kiezen, maar de nieuwste is toch wel BOOM-KLIMMEN.

Een spetterende attractie voor jong en oud. Samen in de touwen en op naar de top van een mooie grote boom ergens op het evenement-terrein. Natuurbeleving op zijn best!

Terwijl het publiek toekijkt mag je klimmen zo hoog je durft, om te genieten van het uitzicht over de beurs, de fair of het feest. Een kiekje maken vanaf boven of zitten op een tak. Wij verzorgen voor u een top-beleving voor uw bezoekers!

Wat is boomklimmen……
In-de-boom-zijn. Boomologie. Veilig vrij klimmen. Boomvogelen. Studeren voor appel of eikel. Ontsnap aan je werkelijkheid. Boomkroon-expeditie. Boomavontuur. Outdoor-Intree. Zoek het op hoogte. Hoger dan je baas in de boom. Als ik een vogel was zou ik… Voetje van de vloer. Jeugd-herbeleving. Boom-ravotten. BOOM!-beleving. Bakkie-in-de-boom. Boompionieren. Arboomium. Tik-Tok-Takkenspel. Je kan de boom in met je takkenbende!

Bent u geïnteresseerd geraakt, óf en hoe boomklimmen een activiteit is, die van toegevoegde waarde op uw evenement kan zijn, neem dan graag contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de de groene aanvraagknop of anders via mobiel of mail. Te vinden onderaan deze pagina.

Vraag informatie aan >>

Agenda Specials

Sorteer op datum, locatie en soort

oktober 2022

14okt(okt 14)09:0015(okt 15)16:00Begeleiders Cursus Boomklimmen2-daagse cursus - Schaijk (Brabant)

mei 2023

09mei(mei 9)09:0021juni(juni 21)16:00Instructeurs-Opleiding8-daagse cursus - Schaijk (Brabant)

Sfeerimpressie Evenementen