mooie review!!

Cursus Boomklimmen PRO @ the Treeclimbing Company

“In het verleden heb ik een boomverzorgers-opleiding gevolgd waarbij de nadruk vooral lag op het dubbelloop klimsysteem. Om mijn boomklim-vaardigheden en materialenkennis te optimaliseren heb ik eerst de basiscursus boomklimmen en als snel ook de cursus boomklimmen PRO bij the Treeclimbing Company gevolgd. De communicatie met the Treeclimbing Company is helder en overzichtelijk. Afspraak is afspraak geldt hier.

De cursus Boomklimmen PRO is letterlijk en figuurlijk op hoog niveau! De instructeurs geven uitstekende uitleg en weten goed in te spelen op de niveauverschillen tussen de deelnemers. De meerwaarde van deze cursus zit vooral in de gedegen materiaalkennis die je je eigen maakt. O.a. eigenschappen van carabiners, klimlijnen, klimgordels, natuurkundige principes, breuk-sterkte /-testen, juridische aspecten, knopen etc. Mark heeft jarenlange ervaring in het werken met diverse klimsystemen en een enorme schat aan materialenkennis. Deze kennis weet Mark op een constructieve wijze over te brengen op zijn cursisten. Hij laat de cursisten onderling samenwerken en geeft op een positieve wijze feedback. De resumé (reflectie) na elk onderdeel zorgt ervoor dat je de opgedane kennis uitvoerig bespreekt en bij een volgend onderdeel kunt implementeren. In de cursus wordt tevens aandacht besteed aan de juridische aspecten van het klimmen en werken op hoogte. Dit biedt nieuwe inzichten, ook voor het bijhouden van je logboek.
Deze cursus is een absolute aanrader/must voor boomverzorgers en anderen die (nog) oldschool klimmen!”

Rinus Jansen,

(Rinus is naast boomverzorger ook docent aan een groenopleiding en inmiddels ETW’er.  https://goedgesnoeid.nl)

Dank je wel Rinus!

Roel Zuidema is ook een mooi voorbeeld van een hoveniersbedrijf die met zijn crew boomklim-cursussen bij The Treeclimbing Company volgde.
https://www.hovenierroelzuidema.nl/tuinonderhoud/boomverzorging/bomen-klimmen

X
X