Krijg de Lentekriebels!

De natuur blijft fascinerend!

Wat een winterse dagen waren dat! Je kon zelfs schaatsen op de grachten van Amsterdam! Na zo’n barre kou kan je toch bijna niet geloven dat er binnenkort weer jonge eendjes rondzwemmen of blaadjes aan de bomen komen?! Maar wij gaan er toch wel vanuit dat het ook dit jaar weer gaat gebeuren!

Binnenkort … gaan we wederom van de openspringende knoppen en felle kleuren genieten!

[foto: Lentekriebels in het Amstelpark-bloesem]
En terwijl het buiten vroor dat het kraakte zaten wij ..niet in de boom! maar op een lekker warm plekje leuke dingen uit te broeden om dit nieuwe seizoen mee van start te gaan!

2 van die broedsels zijn : een Expeditie én een nieuwe Cursus!

Geocachen is een fantastische hobby met een heel specifiek doel, ‘het vinden én loggen van een cache’! Ook de wensen van Geocachers is doorgaans ‘specifiek’ te noemen en met deze 1 daagse cursus kunnen we een paar wensen waarmaken!

Geocachen is een soort schatzoeken waardoor je op de meest uiteenlopende plekken terecht kan komen, en dat kán in een boom zijn (of andere hoogte). Deze cursus T5 Boomcache klimmen biedt de mogelijkheid om met één klimsysteem eenvoudig een boom in te kunnen klimmen en afdalen, zodat jij ook die T5 kan loggen. Yes!
Lees meer >>  T5 Boomcache Klim-cursus

  • de BOOMKLIM-EXPEDITIE > Tijdens deze workshop kan je de boom in, en tegelijk op jacht naar die felbegeerde boom-cache! Op  een van onze locaties of een die je op je verlanglijstje hebt staan ergens in het land!

En ook als niet- of nóg-niet geocacher is het natuurlijk super gaaf om zo’n expeditie of cursus te boeken!
Lees snel verder >> ‘Boomklim Expeditie’  in eigen land!

 

En de agenda is inmiddels weer goed gevuld met verschillende cursussen op diverse locaties in NL en België. Het kan bijna niet anders of er zit ook weer een geschikte cursus voor jou bij!

–  >>  AGENDA        

 

Had je al gezien dat er nieuwe locaties zijn?
Zoals in en omgeving Delft en bij Schaijk midden in het natuurgebied de Maashorst Zó mooi is Nederland …365 dagen per jaar! > de Maashorst

Bij deze locatie is een heerlijke camping midden in dat prachtige groen! Toepasselijk ‘Hartje Groen’ genaamd! Met diverse mogelijkheden voor overnachten, de gezellige boshut met prachtig terras en een heerlijke binnenruimte met openhaard voor de gasten. Boomklimmen, camperen, wandelen, terrasje, zwemmen…. wat wil een mens nog meer? En ook in het prille voorjaar is het er al prima toeven!

Afgelopen jaar zijn we al flink aan het broeden geweest op de Begeleiders opleiding. Daar is aardig wat brainstorm en denkwerk in gaan zitten en ook al staat deze opleiding nog niet op de website… de eerste begeleiders zijn wel al gecertificeerd!
Zoals Jos die met veel enthousiasme de boomklimclub Delft runt!

Na deze intensieve Begeleiders opleiding heb je een flinke dosis kennis en praktijkervaring opgedaan waarna je verantwoord zelfstandig boomklimmen kan gaan begeleiden, al dan niet in samenwerking met de Treeclimbing Company, voor zowel de recreatieve als professionele (bv zorg-)sector. De volgende opleiding staat alweer op onze agenda (en het lijkt erop dat deze alweer gevuld is maar mocht je interesse hebben laat het ons alvast weten).

Boomklim pasje

Heb je cursus gevolgd en nog geen pasje? vraag deze dan aan.
Vanaf € 10,- al krijg je je eigen pasje toegestuurd. (info en pasje bestellen / of stuur een mailtje)

Bijna Gratis opfrissen van je skills?
De winter is nog niet voorbij of wij hebben het alweer over opfrissen…brrr..hahaa…
Heb je een cursus gevolgd maar is het al even geleden dat je geklommen hebt en wil je alles graag even opfrissen? of vind je het gewoon gezellig om weer mee te doen tegen een kleine vergoeding?
Kijk op de agenda wanneer je dat zou willen en laat het ons weten via een mailtje.

Boomklim Club
Lekker samen boomklimmen? Dat kan vanaf nu bij een van de Boomklim-clubs!

Kijk snel hoe je Clublid wordt!
En klim binnenkort met andere boomklimliefhebbers!

X
X