Online cursus boomklimmen

Het is ons, meer dan goed, gelukt om een perfecte online cursus te maken om te leren Boomklimmen!
De manier van boomklimmen in deze cursus is een klimsysteem welke ‘hufter-proof’ is, zodat je ook zonder voorkennis deze cursus kan volgen en veilig de Boom in kan!

Je kan nu waar je ook bent de cursus volgen, bovendien is zo’n online-cursus enorm handig als geheugensteuntje, ook voor degene die de cursus al eens fysiek gevolgd hebben.
Het enige wat je nodig hebt om te beginnen is een computer of telefoon en internet om te beginnen. En de rest volgt!

“Nothing can stop you from learning – how to climb a tree safely”

Bestel nu je online cursus voor maar €100!

Online cursus kopen

In deze cursus gaan we je leren hoe je door middel van een heel veilige en effectieve manier de boom in kan klimmen. Je hoeft geen held of atleet te zijn om het te kunnen.
Wij gaan je stap voor stap meenemen en leren hoe alles werkt, waar je op moet letten, zodat ook jij kan beginnen met die uitdagende T5 – boomcaches te kunnen loggen!!

De klim-techniek die we in deze klim-cursus gaan gebruiken is de zogenoemde Single Rope Techniek (SRT), een veilige techniek om aan te leren met een aantal grote voordelen waardoor deze niet voor niets een favoriet is onder de geocachers.

Tijdens deze Online Cursus wordt alles stap voor stap aan de hand van video’s uitgelegd. Waar je op moet letten, hoe je een klimlijn in de boom maakt, welke materialen je nodig hebt en hoe ze te gebruiken.

Het is ook ondertiteld, dus je kan ook alles (mee-)lezen.

Een voordeel van deze online-cursus is dat je direct van start kan gaan, waar je maar wilt en mocht je alsnog de live-cursus willen volgen je een stapje voor bent. Tevens kan je de online cursus ten alle tijden als geheugensteuntje terugkijken.

Ja, kijk snel >>> https://online.thetreeclimbingcompany.com

En bestel je eigen cursus en begin vandaag nog !

Bestel nu je online cursus voor maar €100!

Online cursus kopen