Geocaching in de mooiste bomen van het land!

Zoek, vind, klim én log!

Met een paar vrienden en coördinaten op avontuur. Veilig en verantwoord de uitdagendste geocaches vinden! Geocachen is natuurlijk superleuk en je komt nog eens ergens! Maar…. niet overal. Ben jij een Geocacher die klaar is voor een T5 Boom-cache uitdaging? Kom dan deelnemen aan één van onze cursussen.
Of  organiseer een workshop!

  • Geen ervaring of eigen materiaal vereist

  • Gezond en sportief

  • Minimum leeftijd 16 jaar, jonger mag maar dan mét een ouder

  • Maximum leeftijd: geen!

  • Veilig uitdagende caches loggen en/of plaatsen

ONS AANBOD VOOR GEOCACHERS

Optie 1 – De SRT-5  Cursus  (1 dag)

Om als GeoCacher zelfstandig veilig te leren klimmen kan je van start met de 1-daagse SRT-5 Geocaching boomklimcursus! Wil je leren boom-klimmen én afdalen én een redding uitvoeren met 1 systeem in 1 dag?
Het is een simpel en ‘bullet-proof’ systeem, waar je met beperkte kennis van materialen tóch die boom in kan klimmen. Na deze cursus ben je in staat om waar jij maar wilt zelfstandig T5 boom-caches te gaan loggen. Zo hoog als je wilt!  Veilig.

Boek een SRT-5 cursus >>>

SRT-5 Cursus

Tijd: van 9.30-16.30
Materialen: worden verzorgd
Locatie: bij een boom met een T5. Zie onze agenda voor details
Groepsgrootte: maximaal met 6 personen
Kosten SRT-5 Cursus:
€170,- euro per persoon

Optie 2 – De BASIS Cursus Boomklimmen  (2 dagen)

Wil je veel meer weten over de materialen, technieken en meer kunnen oefenen? Volg dan een 2-daagse Basis Cursus Boomklimmen (BCB). Hier wordt je bovendien voorbereid op alle vervolgcursussen, zodat jij straks ook de moeilijkste boom-caches ooit op kan hangen. Je leert uitgebreide principes/basics over de werking, eigenschappen en gebruik van de diverse soorten klimmaterialen. Je leert in deze cursus veel knopen toepassen.
Na deze Basis Cursus kan je verantwoord de boom in!

Boek een Basis Cursus >>>

Basis-Cursus

Tijden: 2-dagen, van 9.00-16.30
Materialen: worden verzorgd
Locaties: Amsterdam, Boxtel, Schaijk, Coevorden, Delft, Mechelen. Zie agenda voor details
Groepsgrootte: maximaal met 8 personen
Kosten BASIS Cursus Boomklimmen:
€445,- euro per persoon

Optie 3 – De WORKSHOP-EXPEDITIE  (1 dagdeel)

Tijdens de Workshop hangen wij de touwen voor je op zodat je onder begeleiding veilig en onbezorgd jouw cache kan loggen. Een workshop vraag je aan met een groepje van maximaal 6 personen, op een locatie naar keuze. Wij nemen alle benodigde materialen mee en zorgen dat iedereen de cache veilig kan loggen. Ook ‘absolute beginners’ kunnen het op deze manier eens uitproberen!

Info en boeken workshop/expeditie >>>

Workshop-Expeditie

Tijd: 2,5 uur klimmen (dagdeel)
Materialen: worden verzorgd
Locatie: bij een door jullie uitgekozen boom met een T5 cache
Groepsgrootte: maximaal met 6 personen
Kosten Workshop Geocachen T5:
€250,- (bij 6 personen €42,- pp)

Waarom geocachen met the Treeclimbing Company?

The Treeclimbing Company heeft jarenlange ervaring en brede kennis in outdoor adventure trainingen, waarbij een grote verscheidenheid aan klimtechnieken en didactiek samenkomt in samenwerking met andere zorgvuldig geselecteerde professionals. Zo is de Treeclimbing Company een zeer complete organisatie, voor zowel de particuliere als professionele markt. We waken over kwaliteit. Met heel veel passie en respect, voor product, mens en natuur!

Wat vonden degenen die je voorgingen?

Om boom-caches te halen kunnen we afkijken van anderen, of gewoon bij de professionals in de leer gaan. Verschillende opties, van alles om uit te proberen en advies over te krijgen, geweldig! En nog super leuk en gezellig ook.

Frank

En zo ontspannend om heerlijk in de touwen te hangen. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open daarboven, behalve het cache-kokertje!

Paul

Ik ben dolblij dat ik de cursus gevolgd heb! Ik ben niet zo’n held, maar na de 2-daagse BCB met voldoende oefening en ondersteuning van de andere cursisten, kan ik nu niet wachten tot mijn eigen klimspullen aankomen. Ik wil de boom in!!

Eliane

Sfeerimpressie