WORKSHOP BOOMKLIMMEN

De workshop is zodanig opgezet dat je na een korte instructie zelfstandig via touwen de boom in kan klimmen, zo hoog als je zelf wilt. We hebben de touwen voor je klaar gehangen! Stel je de voldoening en het uitzicht voor, terwijl je zweeft tussen de takken, met je voeten hoog boven de grond.

De technieken die je leert tijdens de workshop houden we eenvoudig waardoor je al snel, zonder veel moeite zo hoog als je zelf wilt de boom in kan klimmen en kan genieten van de actie en je eigen ervaring. Een bijzondere workshop in een ontspannen sfeer op een mooie locatie in de buitenlucht. Een dag die je niet snel vergeten zal!

Fysieke eisen:

Boomklimmen is een zowel in-, ont- én spannende activiteit, er is weinig kracht voor nodig. Kan je door de knieën buigen en weer overeind gaan staan, je handen gebruiken, dan voldoe je aan de minimale eisen voor verantwoord boomklimmen. Het is geschikt voor jong en oud, dik en dun, (min. 8 jaar tot fitte 75+ers).

Je kan de boom in!!

Ontsnap aan je werkelijkheid. Boomkroon-expeditie. Zoek het op hoogte.  Als ik een vogel was zou ik… Voetje van de vloer. Boom-ravotten. Bakkie-in-de-boom.

Neem contact op voor info en boekingen

Impressie van onze workshops

boomklimmen groep
klimmaterialen boomklimmen
boomklimmen ouderen
workshop boomklimmen
“De workshop was echt super, lekker in de boom bungelen en de blaadjes van dichtbij bekijken. Mark was ook een erg enthousiaste instructeur. Top dag!”
Fleur

Prijzen van een workshop boomklimmen

Per persoon

77,502,5 - 3 uur
  • Neem contact op voor meer workshopinformatie

Tot 12 personen

6002,5 - 3 uur
  • Het hele jaar door op verschillende locaties

Meer dan 12 personen

v.a. €600,-3 - 6 uur
  • Het hele jaar door op verschillende locaties

Pa of ma kan de boom in

v.a. €35,-1,5 uur
  • Moeder- of vaderdag
Neem contact op voor een workshop

Interesse in een workshop?

Heb je interesse in een workshop boomklimmen? Er vinden regelmatig leuke specials plaats die je kunt vinden in de agenda hierboven. Voor overige workshops kun je contact opnemen met de Treeclimbing Company via onderstaande knop. Vul simpelweg het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een workshop samen te stellen die past bij jouw wensen.

Neem contact op voor een workshop

Blog & Boomklimnieuws

Early Bird boomklim-voordeel!

16 december, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Early Bird boomklim-voordeel!

Boek dit jaar nog voor boomklim-cursussen en -workshops in 2019 en je profiteert van de Early Bird korting! Terwijl het buiten lekker koud is, zijn wij de agenda aan het inplannen voor 2019! Er staan al

Somewhere in the trees

25 november, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Somewhere in the trees

Dit boomklim-filmpje is gemaakt in Nederland en in de jungle! De filmcrew heeft bij The Treeclimbing Company boomklim-cursussen gevolgd in ruil voor het filmpje! Nu kunnen zij de aapjes volgen en filmen vanuit de bomen! Boomklimmen

mooie review!!

22 november, 2018|Reacties uitgeschakeld voor mooie review!!

Cursus Boomklimmen PRO @ the Treeclimbing Company "In het verleden heb ik een boomverzorgers-opleiding gevolgd waarbij de nadruk vooral lag op het dubbelloop klimsysteem. Om mijn boomklim-vaardigheden en materialenkennis te optimaliseren heb ik eerst de

Life is good!

17 oktober, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Life is good!

Wat hebben we een fantastisch mooi jaar gekregen! En nog steeds is het volop genieten ! Het lijkt niet op te kunnen! En het jaar is nog niet voorbij, dus ook het boomklimseizoen laten we