T5 GEOCACHE EXPEDITIE

Op jacht naar de felbegeerde cache in de boom!

Geocachen is een leuke hobby en je hebt er al een flink aantal gelogd. T1 t/m 3 is binnen je comfortzone, maar je zou ook wel eens zo’n spannende T5 boom-cache willen doen. Je hebt alleen geen klimmaterialen en kennis over hoe je bij zo’n hoge boom-cache komt.

Speciaal voor mensen die willen weten hoe het voelt om boven in de boom te hangen en nog een Cache (of meer) te loggen ook, organiseert The Treeclimbing Company speciale T5 Cache boomklim-expedities.

We gaan met jou op pad naar de cache die je wilt loggen en hangen de touwen voor je uit. We nemen alles voor je mee om zelf  de boom in te klimmen en zorgen ervoor dat dit op een veilige en verantwoorde manier gebeurd.

Deze expeditie is speciaal voor de wat avontuurlijke, niet bang uitgevallen en sportieve GeoCachers. Je komt naar onze GeoCache-bomen in Amsterdam of Delft, of je kiest zelf in overleg een andere locatie.
Wij verzorgen de materialen, jullie de coördinaten van de boom!

Tijd: 1 dagdeel (ochtend, middag of avond)
Locaties in en omgeving van: Amsterdam, Boxtel, Coevorden, Dalen, Delft, Goirle, Groningen, Schaijk, (elders op aanvraag /mogelijke meerprijs)
Inbegrepen: Alle benodigde Klim-materialen, professionele begeleiding
Kosten: € 250,- voor een groep tot maximaal 6 personen, grotere groepen geen probleem! Je boekt gewoon een extra instructeur!

Neem contact op en organiseer jouw eigen T5 Expeditie !

Neem contact op voor info en boekingen

Wil je alles leren om zelfstandig te kunnen gaan boomklimmen?
dan zijn er de volgende cursussen:

zie ook de Geocaching Boomklim-CURSUSSEN

Agenda:

Sorteer op datum, locatie en soort

augustus 2019

12aug(aug 12)09:0013(aug 13)16:00Basis Cursus Boomklimmen - BCB België2-daagse cursus Mechelen (België)

12aug(aug 12)09:0016(aug 16)16:00Cursus PAKKET Boomklimmen - Basis + PRO BelgiëVoordeelpakket - 4 dagen cursus boomklimmen (BE)

17aug09:3016:30SRT-5 Geocaching Boomklimcursus - België1-daagse cursus - Mechelen (België)

24aug(aug 24)09:0025(aug 25)16:00Basis Cursus Boomklimmen - BCB2-daagse cursus - Amsterdam

september 2019

06sept(sept 6)09:0007(sept 7)16:00Basis Cursus Boomklimmen - BCBLeren boomklimmen - 2-daagse cursus - Schaijk (Brabant)

11sept09:3016:30SRT-5 Geocachen Boomklimcursus - Deventerleren boomklimmen - 1-daagse SR-T5 cursus

17sept(sept 17)09:0018(sept 18)16:00Basis Cursus Boomklimmen - BCBLeren boomklimmen 2-daagse cursus - Coevorden (Drenthe)

22sept09:3016:30SRT-5 Geocachen - Boomklimcursus1 daagse cursus - Delft (ZH)

Impressie van onze workshops

boomklimmen groep
klimmaterialen boomklimmen
boomklimmen ouderen
workshop boomklimmen

“De workshop was echt super, wat is dat lekker in de boom…. bungelen en de blaadjes van dichtbij bekijken. Mark was ook een erg enthousiaste instructeur. Top dag!”

Fleur

Bedankt nog voor de ontzettend leuke 2-daagse training. Ik heb al 6 caches gelogd deze week!! Het gaat supergoed! Groetjes Veronique

Veronique Klasens

Ik heb het afgelopen weekend de boomklim workshop gedaan. Vond het een heel bijzondere ervaring, erg spannend maar top dat ik het heb mogen meemaken! Dank jullie wel!! Domini

Dominique van Bergen
Neem contact op voor een workshop

Interesse in een workshop?

Heb je interesse in een workshop boomklimmen? Er vinden regelmatig leuke specials plaats die je kunt vinden in de agenda hierboven. Voor overige workshops kun je contact opnemen met de Treeclimbing Company via onderstaande knop. Vul simpelweg het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een workshop samen te stellen die past bij jouw wensen.

Blog & Boomklimnieuws

Find a climber

27 juni, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Find a climber

Hallo boomklimmers. Iedereen die al eens een cursus deed maar niet in zijn uppie de boom in wil kan voortaan andere boomklimmers vinden op onze nieuwe feestboekgroep Find a climber Vind elkaar, spreek af

Somewhere in the trees

25 november, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Somewhere in the trees

Dit boomklim-filmpje is gemaakt in Nederland en in de jungle! De filmcrew heeft bij The Treeclimbing Company boomklim-cursussen gevolgd in ruil voor het filmpje! Nu kunnen zij de aapjes volgen en filmen vanuit de bomen! Boomklimmen

mooie review!!

22 november, 2018|Reacties uitgeschakeld voor mooie review!!

Cursus Boomklimmen PRO @ the Treeclimbing Company "In het verleden heb ik een boomverzorgers-opleiding gevolgd waarbij de nadruk vooral lag op het dubbelloop klimsysteem. Om mijn boomklim-vaardigheden en materialenkennis te optimaliseren heb ik eerst de

Life is good!

17 oktober, 2018|Reacties uitgeschakeld voor Life is good!

Wat hebben we een fantastisch mooi jaar gekregen! En nog steeds is het volop genieten ! Het lijkt niet op te kunnen! En het jaar is nog niet voorbij, dus ook het boomklimseizoen laten we