TEAM-ADVENTURE & TEAMBUILDING

Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan ben je bij de Treeclimbing Company op het juiste adres! Bij ons kun je met het hele team de bomen in. Een actief en supergezellige dag in de buitenlucht dus. We bieden verschillende workshops aan waaronder een dagdeel (3-6 uur in overleg)  Team Climbing Experience en een volledige dag aan Teambuilding.

Boomklimmen is een ontspannen activiteit, geschikt voor iedereen er is weinig kracht voor nodig, wel enig lef en concentratie. Kun je door de knieën buigen en weer overeind gaan staan en je handen gebruiken, dan voldoe je aan de minimale eisen voor verantwoord boomklimmen. Voor degene die fysiek niet in staat zijn om te klimmen zijn tal van andere activiteiten te vervullen en degene met hoogtevrees eindigen veelal, als climax op de dag, hoog in de boom!

Wij zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen op eigen niveau!

Impressie Bedrijfsuitje

Neem contact op voor info en boekingen

Team Tree Climbing Experience

Team break

1150-10.00-16.00
Info & Aanvragen Team Tree Climbing Experience

Tijdens deze workshop neemt The Treeclimbing Company je mee naar een hoogte punt ervaring! Een unieke beleving voor het hele team. En iedereen kan meedoen! Een bijzondere ‘break’, even weg met de baas, collega’s en samen lekker ontspannen bezig zijn in de buitenlucht. In een boom op het plein, het park of het bos.

De boomklim-workshop is zodanig opgezet dat iedereen kan deelnemen en kan leren zelfstandig en op eigen kracht via touwen de boom in te klimmen, zo hoog als je zelf wilt en durft. Stel je de voldoening en het uitzicht voor, terwijl je zweeft tussen de takken, met je voeten hoog boven de grond. Maar voor het zover is ga je zelf leren hoe de touwen in de boom komen. Door de opbouw van het programma waarbij  ‘werpzakje gooien’, korte uitleg over de materialen en instructies onderdeel is, kan iedereen een uitdaging uitkiezen om zo een bijzondere ervaring op niveau te beleven. Ook degene die niet zo van hoogte houden of fysiek beperkt zijn.

Teambuilding

Teambuilding in de originele betekenis van het woord! Bouwen aan vertrouwen – Uitdagingen aangaan – Samenwerken – Doelen stellen – én Plezier bleven in het ontwikkelen van individuele en groepskwaliteiten!

Voor wie?

  • Gaat u met nieuwe mensen een samenwerking tegemoet?
  • Wilt u relaties en samenwerking binnen uw bedrijf of met samenwerkende organisaties verbeteren?
  • Wilt u meer halen uit het bedrijfs-uitje?

Deze leuke & leerzame dag biedt teambuilding in de originele betekenis van het woord. Door het opbouwende programma waar iedereen een rol in kan vervullen en wordt, naast dat er veel opdrachten op de grond zijn, ook iedereen uitgedaagd de hoogte in te gaan zullen de deelnemers zich gaan bewegen in een niet alledaagse positie waarbij de comfort-zone even losgelaten kan worden in een veilige omgeving en zo ruimte ontstaat voor een, letterlijk en figuurlijk, ander perspectief.

Er worden tal van opdrachten ingezet als, passend bij uw doelstellingen voor deze dag. Denk aan ijsbrekers, ‘think outside the box’, kennsimaking, problemsolvers etc. Een teambuildingdag resulteert in bekendheid met en openheid naar elkaar en werkt aan een positieve ontwikkeling van de medewerkers en het team.

Teambuilding

prijs op aanvraag6 uur
Info & Aanvragen Teambuilding

Interesse in een bedrijfsuitje?

Heb je interesse in boomklimmen als bedrijfsuitje? Neem dan contact op met de Treeclimbing Company via onderstaande knop. Vul simpelweg het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een workshop samen te stellen die past bij jouw wensen.

Neem contact op voor een bedrijfsuitje