Wanneer gaan we BOOMKLIMMEN ? ivm Covid 19

Terwijl de natuur in volle gang aan het ontwaken is wordt de mens in een soort rustperiode gedwongen.
Het zijn spannende, vreemde, onzekere tijden maar het positieve is dat de natuur er alleen maar beter van wordt nu zo goed als de hele wereld op z’n gat ligt!

Mooie tijd om alles even te overdenken….

En genieten we ook van een van de mooiste tijd van het jaar, het frisse groen en de bloesem steekt af tegen de knalblauwe lucht die nóg blauwer lijkt dan vorig jaar!
Een periode om juist weer veel buiten te zijn, jezelf op te laden, in de tuin te werken, nieuwe boompjes planten of te grote snoeien?
De natuur is in volle gang en het Bomenwerk gaat (bij ons) door.
En mooie bijkomstigheid van het Boomklimmen en Werken in de Boom ;  je houdt lichaam & geest in goede conditie  – helemaal mooi meegenomen nu de sportscholen ook gesloten zijn!

Gaat het boomklimmen door?
De cursussen met een minimaal én maximaal aantal gezonde mensen kunnen blijven plaatsvinden.
De opdrachten met groepen hebben we even geparkeerd, en kunnen op dit moment niet plaatsvinden. Later tijdstip natuurlijk wel weer! Dus reserveer je plekje op tijd!

Wat gaat er gebeuren?
Wie kán het voorspellen?
We hopen dat alles snel weer opgepakt kan gaan worden en dat iedereen er net zo veel zin in heeft als wij!

Een ding staat vast,
JOU WORKSHOP, EVENEMENT en CURSUS GAAT DOOR !
misschien moeten we in overleg wat schuiven (datum, locatie) maar daarvoor komt volop ruimte en je inschrijving blijft ten alle tijden geldig.

Ook zullen er nog meer cursus-data op de agenda komen, zodat je, ook op een later tijdstip, uit geschikte data / locatie kunt kiezen.

Je kunt dus met een gerust hart een boeking doen!
zodat ook jij binnenkort, met volle teugen kan genieten van het BOOM-klimmen, voor de Fun of om te (leren) Werken In & Met de natuur!

Boomklimmen en buiten zijn is tenslotte een super leuke & gezonde combinatie!

Met gezonde groeten,

The Treeclimbing Company

 

 

 

X
X