BOOMKLIMMEN VOOR GROEPEN

Met zijn allen de boom in, als bedrijfsuitje, schoolklas of groep.

Boomklimmen hoeft niet perse in je eentje maar kan ook prima met een groep mensen, des te gezelliger zelfs! Zoek je een origineel uitje met je bedrijf, een educatieve maar leuke activiteit voor het onderwijs of een gezellig familieuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Boomklimmen is geschikt voor vrijwel iedereen en zowel een inspannende als ontspannende activiteit. Topfit hoef je echt niet te zijn, het kost zelfs relatief weinig kracht; wel heb je enig lef en concentratie nodig. Als je door je knieën kunt buigen en vervolgens weer overeind kan gaan staan en je kunt je handen gebruiken, dan voldoe je aan de minimale eisen voor een dag vol plezier. Voor techniek, materiaal en veiligheid zorgen wij.

Interesse naar de mogelijkheden?

Stuur ons een mail

Aanbod voor Groepen

workshops boomklimmen

Workshops & Specials

Bij de Treeclimbing Company bieden we verschillende workshops aan en voorzien in workshops op maat. Zoek je een leuke en originele activiteit, kom dan een dagje bij ons boomklimmen. Een aantal keer per jaar bieden we ook leuke specials aan.

Info & Boeken Workshops
pro cursus boomklimmen

Origineel Bedrijfsuitje

Zoek je een origineel uitje of een leuke teambuildingactiviteit, kom dan eens bij ons boomklimmen. Stuur je baas de boom in en maak er een gezellige dag van met het hele team. Boomklimmen is voor vrijwel iedereen geschikt, veilig en actief.

Info & Boeken Bedrijfsuitje
cursus single rope technique

Scholen en onderwijs

Kinderen zijn er dol op, en met goede redenen want boomklimmen is fantastisch. Neem je klas of de hele school mee voor een dagje in de natuur. Veilig, educatief maar bomvol plezier, dat zijn de speerpunten van een schooluitje bij de Treeclimbing Company.

Info & Boeken Scholen

Wat vonden degenen die je voorgingen?

“Voor ons bedrijf was ik op zoek naar een uitje wat iedereen leuk vond maar wel een stuk origineler was dan normaal. Boomklimmen bleek de ideale keus te zijn. Heerlijk buiten met het hele team, het was genieten!”
Gijs
“Natuurlijk moet een schooluitje leerzaam zijn maar door de kinderen van mijn klas veilig de bomen in te laten klimmen was fantastisch. Zowel de klas als ikzelf hebben genoten van dit leuke uitje.”
Evelien

Waar je kan boomklimmen

Er zijn verschillende plekken waar we gaan boomklimmen met groepen. Workshops zijn vaak op maat en samen met jou zoeken we de perfecte locatie. Specials hebben vaak een vaste locatie.

Locaties voor groepen