Vakantiepark – Camping

Boomklimmen is de nieuwe rage! Haak je aan? The time is now!

Op de Camping of het Park is het ‘zomers feest. Honderden mensen komen genieten van de prachtige omgeving en fantastische activiteiten op uw terrein en in de omgeving. Boomklimmen is ‘hot’ en iedereen kan de boom in! Jong en oud, met lef en zonder lef, zo hoog als je durft, op bezoek bij de vogels tussen de blaadjes.

Al jaren bezoeken wij verschillende locaties, voor onze cursussen, workshops en ‘specials’. The Treeclimbing Company heeft een aanbod van eenmalige workshops tot terugkerende boomklim-activiteiten en bovendien een instructeursopleiding. Met inmiddels 30 jaar ervaring in buitensport en 10 jaar in professioneel boomklimmen verrijken wij uw activiteiten-aanbod met een origineel idee!

Deze zomer komen wij naar u toe om een superleuke klimdag te verzorgen voor uw bezoekers.

Als onderdeel van een ‘speciale activiteitendag’ of als terugkerend evenement tijdens de drukke weken. Uw vakantie-locatie beschikt over mooie bomen in of dichtbij het terrein en uw activiteiten medewerkers zijn in voor iets nieuws. De workshops die wij verzorgen duren een hele of halve dag en zijn geschikt voor alle leeftijden. Dat geeft u de gelegenheid om speciale doelgroepen te verzinnen. ‘Sportief’, ’55-plus’, ‘girls-only’, enzovoort. Wij maken er een leuke en veilige dag van, compleet door ons verzorgd!

  • Professionele instructeurs

  • Inclusief alle materialen

  • Op uw locatie

  • Prijs op aanvraag

Ik wil meer weten >>>

Onze workshops & Specials

Sorteer op datum, locatie en soort

augustus 2022

30aug09:0016:00Awareness Boom- en Klim-Activiteiten Als Middel

september 2022

16sept(sept 16)08:5029okt(okt 29)16:00Instructeurs-Opleiding8-daagse instructeurs-cursus - Schaijk (Brabant)

oktober 2022

14okt(okt 14)09:0015(okt 15)16:00Begeleiders Cursus Boomklimmen2-daagse cursus - Schaijk (Brabant)