Adopteer je eigen Kerst-boom 2020!

Adopteer je eigen Kerst-boom die je ieder jaar ophaalt op een van de locaties? 

Zo kan je dubbel genieten van de gezelligheid van een echte boom, zonder deze te hoeven kappen en weggooien !

Thuis meld je de boom aan op www.adopteereenkerstboom.nl waardoor hij gekoppeld wordt aan jouw emailadres.

Zo werkt het:
Doe je dit jaar voor het eerst mee? Dan kan je vanaf 5 dec. – tijdens openingstijden van onze winkel – bij ons een vrije boom met een nummer uit komen zoeken.
Je betaalt het jaarlijkse bedrag – tussen de €29,- en €51,- afhankelijk van de lengte van de boom- plus €10,- statiegeld dat je weer terugkrijgt als je de boom in goede staat terugbrengt.

Na Kerst breng je de boom weer terug, in Amsterdam bv bij Fruittuin van West. De kerstbomen daar zijn ook nog eens biologisch opgekweekt; dus zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Na de Kerst mag je je boom weer terugbrengen en planten wij hem hier in de Amsterdamse grond. We zorgen er het jaar rond voor, geven water, biologische mest en halen het onkruid weg en zorgen dat hij weer netjes in onze winkel komt te staan. Het bedrag dat je jaarlijks voor je boom betaalt, is de vergoeding voor het werk en de ruimte.

Bij de Fruittuin van West in Amsterdam : krijg je € 10,- statiegeld terug of je kunt in plaats daarvan € 12,50 direct besteden in onze gezellige Bio-winkel (met groenten en fruit van henzelf en lokale boeren!).

Heb je al een kerstboom geadopteerd en wil je je boom van vorig jaar weer terug? Dan bevestig je je aanmelding (je hebt daarover een mail ontvangen van [email protected]; de organisatie achter adopteer een kerstboom).
Wij houden jouw boom met nummer apart t/m 19 dec. Tot dan kun je je boom bij ons ophalen. Je betaalt het jaarlijkse bedrag plus statiegeld en neemt de boom weer mee naar huis.

Voor je het weet is ie zo groot dat je er in kunt klimmen! haha !

X
X