Je kan de Boom in!
Bij The Treeclimbing Company leer je boomklimmen voor hobby of kies je voor een Opleiding in de Boomverzorging of het Instructeurs vak.

Ik weet het al!
<< Ik wil  >>

Recereatief boomklimmen
Professioneel boomklimmen

Of blader nog even door de Website 

Direct boeken?

boek hier met de agenda

Een greep uit ons aanbod

Basis

Leer de fijne knoopjes van een geweldige hobby. Of maak van boomklimmen je werk. Hier is de Basis! Leren over knopen, materialen en technieken….

Meer lezen

Pro

Pro staat voor professioneel. Veilig werken in de boom. In het groen, de zorg of als instructeur.

De Pro gaat verder waar de basis ophoudt…

Meer lezen

Groen werkt!

Je werkt als natuurwerker, vogelaar, bioloog, of anderszins professioneel en er is werk aan of in de boom.

Fijn om te weten hoe dat dan veilig kan…

Meer lezen

Materialen

Dankzij al onze ex-cursisten en meewerkende trainers hebben we veel ervaring met de materialen. We adviseren graag en helpen bij de aanschaf….

Meer lezen

E-cursussen

Nieuw in ons aanbod!  Volg nu cursussen online in je eigen tijd. Eenvoudige en veillige technieken uitgelegd en gedemonstreerd. Monkey see monkey do.

Meer lezen

Wat vonden degenen die je voorgingen?

Boomklimmen op een Event

Wat hebben we genoten van het boomklimmen tijdens de Groenmarkt in Rijs en een heleboel mensen met ons! Graag tot volgend jaar weer. Hartelijke groet, Sabine Boode (Mar en Klif)

Boomklimmen

"Nou snap ik waarom vogeltjes zo graag in de boom zitten !" Anoniem

Klimmend snoeien

Nooit verwacht, maar Ik begon met de Basis Cursus en nu, na de verdere cursussen, ben ik klimmend boomverzorger. Zo gaaf! Dank voor alles! Arjen van Krimpen

Waarom boomklimmen met  TheTreeClimbingCompany?

The Treeclimbing Company heeft jarenlange ervaring en brede kennis in outdoor adventure trainingen. Een grote verscheidenheid aan technieken en didactiek komt samen in overleg en samenwerking met andere specialisten in het werkveld. Zo is de Treeclimbing Company een zeer complete organisatie, voor zowel de particuliere als professionele markt. We waken over kwaliteit. Met heel veel passie en respect, voor product, mens en natuur!